Friday, August 26, 2011

(((: 26 Ramadhan :)))

Assalamualikum

kawan2 sume dah balik kg ke?
aku belum lagi
masih keje..takde sibuk nak time off pun :))
insyaallah mlm ni tolak balik kg ampang
mlm esok tolak balik kg langgar

barang2 sume dah pek cuma tunggu baju2 yang tgh dok sidai je
entah kering entah tidak
sebab ujan lebat sgt tadi.huuu...
tinggal lagi nak kemas umah je sikit.tak kan nak tinggal macam gitu je kan
Boo?die memang dah reg kt Sri Kembangan dah
malam ni jugak anta then terus ke umah mak kot
ye ke Tn Sri?hehe...
Si Puyu,Gapi & Black dok ler berekor2 kat umah P5 tu ek
memang ko ekor kena layan diri
akan ku bubuh makanan banyak2 sikit
Puyu la kuat makan lebih...

dalam diri ni dah takde mood buat keje opis dah ni
tunggu mase 4.30 je nak cabut
owh jualan masih lagi on kat bawah ni
sat gi nak pi teman kawan sambil cuci mata lagi
dah la tadi dah rembat tudung selai
ohhhh duit lagi
aida oh aida..kamu tak boleh lupe pada roadtax keta ok?

emm...sebenarnya diri ni masih teringat lagi kt kawan baik sorang ni si Wiyah
moga dia sentiasa tabah menghadapi ujian dr Allah s.w.t
aku tau dia memang tabah & redha dengan ujian ni
untuk Yah,i doakan jugak lps ni ade rezki baby lagi untuk u eh
rehat banyak2 & pantang betul2 ye

Salam Lebaran untuk semua :)))

1 comment:

ajujua said...

Aidaaaaa.....
bila nak updet nih? hari ni pun dah 22 zulkaedah bukan 26 ramadhan lagik......

Post a Comment