Thursday, July 21, 2011

(((: lama & baru :)))

Assalamualaikum..
agak mls sguh skang ni nk update blog nih
ditambah dgn kesibukan keje luar biase sikit kononnye:p
hasil daripada keje2 luar biase tu dapat la claim cuti 3 hr
sgt la suka sebab dpt blk kg:))
dpt pegi soling moling di Pengkalan Kubur
bukan soling sakan pun.beli narita n beras n lain2 kiriman beli kt pasar Siti Khadijah je.ehehe...
cuci2 mata dgn pinggan mangkuk corelle...owh sungguh tertarik
ajatnye nak complete kan set yg dah ade kat dapur comel tu
tp terpaksa pendamkan dulu hasrat tu sebab ekonomi tidak mengizinkan
tunggu bila ekonomi naik la eh..:))
ni rupenye yg 3 beradik..hehe..
plan asal kitorang sebenarnye nak sambung cuti blk kg ni terus cuti honeymun tp ats sebab2 yang tak dapat dielakkan makanya honeymun itu ditunda la ke tarikh lain.. 
tunda ye syg..diulangi tunda ye.ekeke..:))

semlm baru msk keje tp
diri ni agak tidak berapa sihat
otw balik ke kl boleh plak demam
tak penah2 lagu tu.hmmm....
cian kt Tn Sri sebab kena makan nasi dgn telur goreng n kicap je
tp sebenarnya dah bese makan lagu tu..btl tak syg??ehehe...

Alhamdulillah pg semalam nak p keje ok dah tapi jadi balik semalam
aik????apekah???gaya demam on off tu macam awl2 pregnant dulu.oppssss!!!.:))
tapi taktau la sebab asik berangin aje badan ni

si Boo plak seronak sungguh dok kt klang nun
maklum ler tak jumpe lagi si Memey
Boo oh Boo..


2 comment:

ajujua said...

huhu..lega akhirnya aida update blog...
apakah demam on and off itu petanda pregnant?
Semoga ada rezekimu wahai cik Aida...

p/s: 3 beradik tu sangat comel, corak barukah?

Aida nuriezma said...

haha..akak nganying ke sy eh?hahahuuuu...
xtau la kak..kot angin je..maklum ler mkn mcm2 x ingt ape ble blk kg ni.hehe..
insyaallah doakan utk sy ek.amin..
3 beradik tu corak lame dh kak.corak baru skang bunga kecik2..hrga lbh krg kt langkawi je kak.jemput la jln2 ke klate:)

Post a Comment