Sunday, July 24, 2011

(((: Deco Bersama ADi Part 2 :)))

Assalamualaikum..
mesti ade yg menunggu ble la si aida ni nak update entry yg ade part2 ni ha
hahaha...janji punya janji hr ni la baru rase teringin nak cite psl deco part 2 ni

sebenarnya udah lame ye kawan2 Tn Sri saya ni selesai mendeco umah kami
tp asik tunda je citenya kat sini
bila ade peluang update blog kt umah ni ape lagi kan.hehe..
sebenarnya masa ni Tn Sri takde kat umah
ade outdoor fotoshoot kt pantai kt area banting tu ha dgn sifunye
so,duduk la umah betemankan si BOO yang semakin boolat ni ha

jadi mari la kita sama2 melayan gambar2 hasil keje tangan Tn Sri mendeco umah kami yg comel ni

ni la cermin yg kita org beli kt IKEA dulu..
niat Pn Sri nye nak tepek memanjang kiri kanan tv tp Tn Sri kate tak berapa cun
sebab cermin tu ade 2 keping je
memang cermin tu 1 set ade 2 keping je



dan ini plak dari jarak jauhnya blh nampak rak buku yg juga di beli dr IKEA
rak buku tu keutamaannya adalah utk buku2 Tn Sri je eh sbb buku dia sgt la byk.hehe...
sila abaikan juga sebiji bantal yg ade dpn tv tu
itu Pn Sri punyo kijo.ehehehe..

eh eh...si BOOlat ade jugak eh dlm gambar tu...:))

dan ini pulak langsir dapur yg baru:)
simpel sgt je sebab nak kan tema pink kt dapur comel tu
hasil keje tangan mama ku syg.tenqiu mama:)



deco dlm bilik??emmm...
belum sesuai lg nak tunjuk sebab kepentingan diberikan dulu kepada ruang2 yg penting je..
oh oh..sungguh koya aida ni ye.ehehe...
Insyaallah di lain masa di lain entry kita cite plak pasal deco2 bilik & ruang2 lain dalam.................
Deco Bersama ADi part 3....................:)))))

2 comment:

ajujua said...

Comelnya rumah Aida, nanti buat lagi ya siri deco bersama Adi ni....
dan langsir dapur tu, sangat berkenanlah!
boleh tempah dok?

Aida Nuriezma said...

alo la k.zura...biase2 aje..xde brg sgt tu...
insyaallah akn ade part 3,4,5,6 bla bla bla..ehehe..
langsir dapur tu sgt la simpel kak.kain pn sgt la murah.nk tempah blh aje tp jauh ar..ekekeke...

Post a Comment