Saturday, July 30, 2011

(((: hari bertuah :)))

Assalamualaikum
Alhamdulillah rase sgt bersyukur dgn rezki yg diberikan olehNya

ceritanya semalam kt opis ada bt mjlis ramah mesra & majlis persaraan Pengarah bahagian aku
aku ni AJK protokol tapi name je AJK tp diri tak terlibat pun mase kedatangan VVIP tu
atas sebab2 yg tak dapt dielakkan
mohon maaf sgt pada kawan2 AJK Protokol yg lain eh.kekna,aila,su,ain n sape2 lg yg terlibat.huhu..
tapi tu cite selepas kejadian
ni cite sebelum kejadian pulak
sungguh lucu punye
sume kawan2 aku blh dikatakan bertuah la tp aku nampak gaya nye takde rezki la
sebabnya diri ni tak pernah2 pun tergolong dalam org2 yg bertuah bila ade je cabutan bertuah dalam pape
program pun.uhuhu...
tapi sape sangka kan

sehingga la tiba waktu kemuncak utk cabutan bertuah yg grand prizeeeee punye
yg bes nya Pengarah sendiri yang cabut no bertuah sgt tu
no yang bertuah dapat grand prizeee tu adalah
orang yang empunya kad jemputan bernombor 40
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



bekas air 20 Liter ni..blh buat open house dah raya nanti:)))
ahaha..mesti korang ingat grand prize tu tv lcd ke,peti sejuk ke microwave ke kan
macam along & anan dok pikir
tu sume hadiah grand kalu majlis utk jabatan ke majlis yang besar2 ye
ape2 pun syukur Alhamdulillah
 

5 comment:

Wiyah said...

wow bertuahnya u....winner lg tu!! bkn senang nak bertuah mcm tu kan...bleh la wat air byk2 nanti ;-)

Aida Nuriezma said...

Rezki..alhamdulillah..x sgka sgt yah..kna bt open house la bru leh guna bt air byk2.hehehe..

inaz said...

hahaha....adiah paling beso tu....tahniah2...

ajujua said...

Tahniah...tahniah...best..best..

Aida Nuriezma said...

kekna & k.zura , tq2...beso la eh..hijau pulak tu..ingt pink.ekeke..:p

Post a Comment