Sunday, May 29, 2011

(((: selamat hari lahir sayangku :)))

Alhamdulillah..
29 Mei 2011...Norhiswadi Bin Nordin ku syg genap 31 thn

abg yg sy sgt sayangi,
sy doakan moga abg sentiasa sihat,dijauhkan daripada segala keburukan & kecelakaan,
dipermudahkan segala urusan, dimurahkan lagi rezki, sentiasa bersyukur dgn nikmat & rezki yg diperoleh, rase bahagia sokmo disamping sy yg comel ni:)), dikurniakan zuriat yg soleh & solehah, dikuatkan iman, dirahmati & diberkati hidup didunia & akhirat kelak..
semoga rumah tangga kita sentiasa bahagia.amin...

takde hadiah pape yg nak bagi kt Tn Sri
cheese cake pun takde..hmmm...sebenarnya teringin jugak..:p
cuma belanja mkn je kat restoran Hj Sharin Low kt Bangi
sebenarnya diri ni teringin sgt nak mkn lg makanan kat situ
teringin lagi..asik teringin je.ish2!!
dulu2 kan aku penah cite mase mak mertua aku belanja tu haa...
dalam entry ni makan2
kitorang oder ketam goreng telur masin 3 ekor je sebab ingat tu dah cukup, ayam kong po (lupe lak btl ke tak namenye ayam tu), & kailan ikan masin..itu je..sampai je menu tekezut sbb ketam nye mak aih terlebih dari cukup dah
lain kali kena oder ketam 2 ekor je.sekor sorang.hehe..
siap blh tapau lagi ketam tu bawak balik umah
jadi la menu breakfast pg td.hehehe...
gambar?tak amik pun sebab makanan sampai je terus makan
tunggu entry lain dgn tajuk lain la ye...:))

5 comment:

Wiyah said...

hepi besday to ur mr hubby eh..smoga sukses dlm hidup!! selang sehar jer erk ngan ayie..next time kalo ada rezeki & di anjangkan usia bleh la kita plan surprise utk teddy bear kita..hehe

Aida Nuriezma said...

time kasih yah..bg pihak adi.ehehe..tu la kan.selang sehr je..blh2...syoknye klu dpt bt surprise gitu...:))
u,bes ar u celebrate bday ayie tu...n kad tu comel sgt.:)

ajujua said...

huihh...lamanya nak tunggu aida update...
restoren hj shahrin low tu kat mana? kat sebelah perantau hill tu ke?....

p/s; hepi besday untuk en. adi..

Aida Nuriezma said...

K.Zura,tu la..lame gle kan.ehehe...a'ah sebelah perantau hill tu..tp rase lauk die tu lbh lg kt bukit antarabangsa..ce try g:)
time kasih bg pihak adi.:)

Wiyah said...

ok insyaAllah...ada masa...ada wang..ada kelapangan 1 hari nati kita wat eh kat teddy bear kita..tunggu ada baby lagi besh kan!! ;-)

Post a Comment