Thursday, March 17, 2011

(((:hari rajin:)))

Assalamualaikum..
Alhamdulillah pagi ni diberikan lg nafas olehNya
syukur sgt2.mood pn rase ok aje walaupun yg tut tu tak dtg2 lg ni haa..adeh..
nk main norok2 plak ye
ikutkan dh nak masuk 2 bln dah berpantang (kononnye la pantang..kehkeh)

pagi ni aku sgt la rajin dgn tbe2 ye
tp sbnrnye semalam dah tny Tn Sri nk mkn pagi ke tak
of course Tn Sri akan ckp iye
sbb dia tau Pn Sri dia ni ha bukan la sgt rajin orgnye nak bgn masak pagi2:))
masak pagi2 je yg malas ckit..kalu masak waktu lain sgt rajin ye.heee...
so,prepare la dlu ape yg ptt
bgn kul 5 lbh kurang aku start ler kongkeng kongkeng kt dapur tu
nasi goreng 'bodo' je sebenarnya..dgn takde sayurnye..yg ade lauk ayam n telur saje.hehe..
dan dgn rajinnya jugak aku goreng la 'kepok'..alang2 goreng aku goreng byk2 ckit bawak mai opis ni ha

untuk Tn Sriku syg, ayang dh siapkan nasi goreng + telur mata + nescafe O ats meja yg comel kt dapur tu ye
moga2 air tangan di pagi2 hari ni menambahkan lg kasih sayang abang kat sy ni..hehehe...
nak pahala lebih kan..kena buat la ye..:)

3 comment:

ajujua said...

wah...suma sudah deko rumah baru aje..
jeles..jeles...
wordpress tu skema sangatlah.....
tak banyak decoration yang beh-beh...

Aida Nuriezma said...

hehe..tu la kak.tbe2 mai rase bosan nengok bnda same je..wordpress bkn ke byk jgk ke kak?try godek2.hehe..

inaz said...

da...bracket tv kekna dh beli kat ikea...simple je bracket dia...p belum di pasang in...hehehe...

Post a Comment