Thursday, March 24, 2011

(((: Deco Bersama ADi :)))

sebenarnye ni cite dah basi ckit
asik lupe je nk bercerita
ni cite pasal Tn Sri ku syg ni ha dok sibuk nak gantung kan tv kt dinding
dah lame sebenarnya berniat macam tu tp sebabnye alat yg menggantung kan tv tu tak terbeli lg
last2 kebetulan Tn Sri ada urusan kt damansara dia pun menyinggah la kt IKEA (tanpa aku ye.huuu)
dan akhirnya kerja2 tu terlaksana sudah..
tengok ler sendiri camane Tn Sri ADi Nordin mendeco rumah kami tu (bukan rumah sendiri.ehehe...)

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

sebelum
tv didudukkan ats meja..kt atas tu ltk cermin
dan
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 selepas
tv d tepekkan dekat dinding.ngehngeh..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 dan
 
cermin yang dok kt ats tv dulu tu di alihkan ke ruang makan ni ha..berkumpul la die adik bradik kt situ.hehe....
sila abaikan segala mcm mak nenek yg ade ats meja makan tu ye..:)))
dan ade lagi 2 keping cermin yg aku kirimkan kt adik aku mase die pegi soling moling kt IKEA hari tu masih belum di tepek lg kt dinding
dok pk lg nk tepek kt mane
kaya dengan cermin la plak kat umah tu.hehe..

ok,jumpe lagi kisah cermin ni dalam (((: Deco Bersama ADi part  2 :))) plak...:D

3 comment:

Wiyah said...

wow cantikla b&w...umh i pun b&w tp bersepah2 la..mcm2 benda ada kat tepi tv & atas meja hak2 ++ ngan habuk & sawang2 lg...hurm bila nk g terjah umah u ni yer..ngehngeh

ajujua said...

beh..beh...tengok umah Aida..
akak pun minatlah cermin camtu...selalu berangan nak letak kat umah, tapi berangan saja lar...

Aida Nuriezma said...

yah:hehe...umah i pn byk kropes jgk yah..x amik gmbr je part tu.kihkih.lg pn x byk brg.yg wajib je kan.b&w + coklat lagi satu.sbb sofa same langsir kale coklat..jemput ler dtg umah kerajaan nih.hehe..

k.zura:beh ke?home sweet home putrajaya..kahkah..
kitorang beli tu mase cavenzi tgh sales

Post a Comment