Friday, December 27, 2013

:: Picnic hujung tahun ::

Assalamualaikum

Alhamdulillah..

seronok menghabiskan masa bersama FIL sabtu lepas..
berkelah kelah gitu..kt sg congkak je pun
plan asal nye ke Janda baik tp memandangkan skarang ni musim ujan je kan
maka nya plan ke2 dilaksanakan..ehehe..ok la jugak even dok tempat yg same je mase pegi yg dulu pun..hehe..

hr tu adalah hr cheat aku dgn DA...sori...x dpt menolaknye
rezki makanan mcm2 jenis hr tu mengundang nafsu yg over
asik ngadap makanan je sebab x boleh mandi kan..haha..alasan...









nenek & cucu2 comel


Tn Sri @  Tn Hj seriusss..hehe...

ali @ abg ngah @ ultraman katenye...
kak cikin & ainur

ni la rupa org yg kena DA..kira wajib dh ni..hehe..

2 comment:

suhyna samsudin said...

Bestnye... Ni yg rasa blik kelate nnt nk g berkelah kt lata tembakah ngn family jg la...

Aida Nuriezma said...

hehe..mmg bes..uiii lata tembakah lg bes napoknyo..gapo program cuti awk ni?besnyooo

Post a Comment