Thursday, December 16, 2010

: macam-macam cerita :

dah tak tau nak cite yg mane satu.hmmm...
macam- macam cerita berlaku
last 2 weeks kitorang adik bradik pompuan sahaja pegi jln2 ke IKEA
kononnye akan lame menyuci mata kt sane
skali pnye la jem gle dr umh along smpai ler tmn melawati
korang tau jem psl ape?
huh!!pasal ade kenduri kawin..rela dok jage tepi jln tu la yg menyebabkan jem gle mcm nk raye
aku rase klu rela x jage xde nye jd jem..hmmm...

lps melalui jln yg sesat bukan sesak ye n mase yg telah byk akhirnya kami sampai ler kt sanen
tp mcm bese ble dtg lewat je parking for sure takde
masuk ler parking d curve
perut pn dh lapa...perut yg paling lapa adalah perut along aku.hehe..
die tak sempat makan pape pn blk keje tadi
kitorang smpai je terus kuar.hehe..
Tenqiu konam ku syg blanja we ols makan kt kenny...yummiiiii:)


oh...aku yg plg gelap...efek dr dalam agaknye ye.hehe..

mine....

mine....Hot Caramel Milk

kami punyeeee....

Along punye

Along yang sibuk dgn BB nye..

kakak dh siap mkn..aku masih melantak:D

 
Along masih lg dgn kekusyukannye...

lepas mkn trs ke ikea,solat dlu sume then sambung mencuci mata
tak berapa bes sbb org ramai..
dlm tak brape bes tu sempat jgk beli ape yg patut
dan paling bes dpt beli meja yg comel
ala,meja yg dok joget2 dalam iklan ikea tu...ingat???????hehe...

2 comment:

arejue01 said...

wah! ada pun entry baru....syukurrrr...hihi..
memang beh kan gi ikea.....
akak pun dah lama tak gi,rasa nak gi lak...
btw, cun sangat ayam kenni rojes tuh...

Aida nuriezma said...

bru prasan komen akak.sori..kak,ikea tgh sale skang ni smpai 20hb.kihkih

Post a Comment